Slideshow image

 
 

Politica de mediu si SSO

 

       Compania MECAROM DOTCOM Srl. se implica activ in protectia mediului, sanatatii si securitatii angajatilor la locul de munca. Angajatii de la toate nivelurile sunt constienti de avantajele lucrarilor efectuate corect, in conditii de calitate si de efectele acestora asupra satisfacerii clientului, asupra celorlalti angajati, asupra costurilor si eficientei economice, precum si asupra companiei si mediului. In acest context, alaturi de interesul pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri cu produse de calitate, se afla preocuparea continua si responsabila a companiei noastre de a diminua impactul de mediu generat de lucrarile specifice obiectului de activitate, dar si de protejare a angajatilor impotriva accidentelor si imbolnavirilor profesionale. Compania se asigura ca echipamentele tehnice nu constituie o amenintare pentru mediul inconjurator sau pentru comunitatea locala.

 

       Compania MECAROM DOTCOM Srl. a implementat un sistem de management de mediu si sanatate si securitate ocupationala, in conformitate cu standardele ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2008.

 

       Managementul de varf al companiei MECAROM DOTCOM Srl. se angajeaza sa aloce resursele necesare pentru implementarea si imbunatatirea continua a sistemului de management de mediu si sanatate si securitate ocupationala, in scopul prevenirii poluarii si a prevenirii riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala.

 

      Angajatii companiei respecta legislatia in domeniul mediului, sanatatii si securitatii ocupationale si militeaza pentru reducerea poluarii.

 

      MECAROM DOTCOM Srl. se angajeaza sa respecte cerintele legale si alte cerinte aplicabile domeniului de activitate, in domeniul mediului, sanatatii si securitatii ocupationale.

 

       Pentru realizarea acestor angajamente, MECAROM DOTCOM Srl. are in vedere urmatoarele obiective:
- Reducerea emisiilor de CO2 prin reducerea consumurilor de resurse energetice, conform Politicii Energetice in perioada 2014 - 2019 si producerea de energie regenerabila
- Gestionarea corespunzatoare a deseurilor generate la nivelul organizatiei
- Constientizarea angajatilor prin instruirea in domeniul mediului, sanatatii si securitatii in munca si implicarea acestora in actiuni specifice
- Prevenirea accidentelor de munca
- Aplicarea si imbunatatirea permanenta a sistemului de management mediu, sanatate si securitate in munca

 

      Pornind de la Politica de mediu si sanatate si securitate ocupationala, obiectivele specifice sunt elaborate si monitorizate permanent.

 
      Politica de mediu si sanatate si securitate ocupationala este aplicabila la nivelul intregii organizatii, este cunoscuta si respectata de tot personalul care lucreaza pentru SC MECAROM DOTCOM Srl. si in numele acesteia.
 

Raport Cookies | Politica de Cookies | Acord de Confidentialitate | Termeni si Conditii | Politica de mediu si SSO

 
 

Design by:

Rafil House